KOKARGUBBEN
måndag 15 december 2025
BULTAD SCHNITZEL AV FLÄSKYTTERFILÉ
›
När vi sökte efter recept på schnitzel på youtube hamnade vi oväntat hos Jonas mat som visade hur man kan använda fläskytterfilé. Vi lånar t...
PRINSENS CAJUNDRESSING
›
Prinsens cajundressing är vår favorit av alla salladssåser, den passar inte bara sallader utan även att toppa en lyxmacka, en grillad kyckli...
onsdag 26 november 2025
ASIATISK BULGUR SALLAD
›
När stekt ris är så populärt varför gör ingen fried bulgur. Vi bestämde att det var värt att prova. Så här gjorde vi till 2, det blev lyckat...
EXTRAGOD BOEUF BOURGUIGNON
›
Vi har lagat ”böffen” efter klassiska recept flera gången och ätit rätten när vi bodde i Bourgogne men aldrig gillat den, sönderkokt kött oc...
torsdag 13 november 2025
STEKTA FLÄSKKOTLETTER MED LÖKSÅS
›
Det var vår favvo helgmiddag för oss hungriga tonårsbröder på 60-talet, den är lika god idag men ganska sällsynt. Vi gör en variant av mamma...
INKOKT LAX MED VINÄGER
›
Detta är en gammal men fantastisk rätt som passar till buffé och varma sommarkvällar, och uppskattades även av yngre generationer. Placera ...
söndag 9 november 2025
UGNSBAKAD LAMMROSTBIFF, SMASHAD POTATIS, RÖDVINSSÅS OCH PÄRONCARPACCIO
›
Årets alla helgonhelg firades i Östergötlands skogar med en superb middag, bla med recept från AoM 17/2025 sid 100. Låt 600 g lammrostbiffa...
›
Startsida
Visa webbversion