En vanlig kokbok

Det här är min digitala kokbok, där jag antecknar mina bästa recept m.m. Det är ingen matblogg, eller receptsamling. Du får gärna låna mina recept, men inga garantier att maten gillas. Vh/Ingemar

fredag 9 augusti 2013

MIN BÄSTA ITALIENSKA PASTASALLAD

Efter har provat många recept, har jag tagit olika bitar från de bästa:

Halvtorka 1,5 paket coctail tomater i halvor och en röd smalpaprika i tunna ringar, i 100 grader i 1,5 - 2 timmar. Låt svalna.

Koka ett paket frysta sojabönor ca 3 minuter, spola kallt.

Koka 10 dl penne fiberpasta dente, skölj med kallvatten.

Blande penne, tomater, paprika och bönor i en stor salladsskål.

Blanda i en burk Halkidiki oliver utan kärnor och ett stor påse mozarella i små bitar.

Smaksätt med 0,5 - 1 burk röd pesto, blanda väl.

Före servering, blanda i basilikablad från en kruka.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar