Det finns massor av varierande råd på nätet om hur varmt och länge man ska frya olika rätter. Här de tider vi tycker funkar bäst.
Frysta pommes 500 g: Stripes: 180 gr 8+8 min. Räfflade/tjocka: 200 gr 10+10 min.
Hemgjorda pommes 600 g 1x1 cm: 185 gr 12+12 min.
Potatisklyftor 500 g 5x2 cm: 185 gr 6+6 min.
Mer crunch om pommes/potatis ligger kvar i fryern någon min.
Entrecote 300 g: 200 gr 5+5 min.
Köttbullar små ett lager: 200 gr 8 min.
Kyckling 1,3 kg: 180 gr 15 min + 140 gr 50 min.
Kycklingbröst 250 g: 180 gr 8+8 min.
Kycklingklubba 350 g: 200 gr 15+10 min till 82 gr innetemp
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar